Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

5 gode tips til deg som vil starte med aksjehandel

Hvis du er på utkikk etter å tjene ekstra penger, så er aksjehandel en god måte å gjøre det på. Det er mange som har opplevd stor suksess, både de som har det som hoved jobb, men også de som gjør det på siden. Noen tror kanskje at aksjer er for businessfolk og erfarne investorer, men sannheten er at alle kan investere i aksjer, så lenge man er klar for å sette av et stykke tid. Her er 5 gode tips til deg som vil starte med aksjer.

1. Lær deg begrepene

Først og fremst er det en rekke begreper det er lurt å lære seg når man skal begynne med aksjer. Det er flere forskjellige måter å investere på, kanskje du for eksempel vil starte med utbytteaksjer, Day Trading eller valutahandel? Det finnes mange forskjellige måter å gjøre det på og før du begynner må du vite hva du begir deg ut på.

2. Finn en handelsplattform

Før du kan kjøpe aksjer må du finne en handelsplattform å gjøre det på. Det finnes mange forskjellige å velge mellom, som alle har sine fordeler. Prøv å undersøk de forskjellige, og finn ut hvilke som tilbyr det du er spesielt interessert i. En god ide er å kikke etter guides på nett, som forteller deg hvilke plattformer som er de beste og mest populære.

3. Hva skal du investere i?

Når det kommer til hvilke aksjer du burde investere i, så er det viktigste at du har nok informasjon om de ulike bedriftene. En god ide kan være å kjøpe aksjer hos en bedrift du er spesielt interessert i. Andre ønsker å investere i store firma som Amazon, Apple eller Tesla. Man kan også se på trender, for eksempel hos bedrifter som jobber for en mer grønnere hverdag med miljøvennlig produksjon. Til syvende og sist er det viktigste at du vet “alt” om bedriften, før du investerer.

4. Bruk verktøyene

Handelsplattformene er utstyrt med verktøy du bør bruke når du investerer. Det kan for eksempel være statistikk, nyheter og andre analyseverktøy. Disse hjelper deg med å gjøre en grundig og velluttenkt vurdering av investeringsobjektet, slik at du er mer klar på hvordan fremtiden til aksjene dine kan se ut.

5. Følg aktivt med

Når du har lest deg opp på tema, funnet en plattform, vurdert aksjene og kjøpt dem, er det bare å vente. Mens du venter bør du følge aktivt med på endringer og nyheter, fordi det gjelder å kjøpe seg ut på riktig tidspunkt. Det kan være enklere å følge med hvis handelsplattformen har en app-versjon. Da er aksjene alltid med deg, og du kan kikke på dem når du sitter på bussen, eller i jobbpausen.

Copyrighted content. All Rights Reserved.