Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

De heteste kryptovalutaene å investere i

Det skal godt gjøres å ikke ha fått med seg alle suksesshistoriene det har blitt skrevet om både i norske og internasjonale medier om hobbyinvestorer som har gjort enorm suksess på å investere i kryptovaluta. Spesielt de siste årene har kryptovalutaer virkelig blitt allment kjent, og mange hiver seg på investeringsbølgen, mens noen skeptikere mener det er for sent å gå inn med investeringer nå.

Kryptovalutaer har tradisjon for å gå i bølgedaler, og de kan være svært volatile investeringsobjekter. For noen er dette en skremmende faktor som gjør at de ser på krypto med skeptiske øyne, men for andre er den store volatiliteten noe av det som gjør krypto til et fantastisk investeringsobjekt. Det finnes svært mange kryptoer man kan investere i, men noen er uansett mer populære enn andre.

Bitcoin

Bitcoin er kongen av alle kryptovalutaer og definitivt den mest kjente. Svært mange har investert i denne ledende kryptovalutaen, som gang på gang har notert nye toppnoteringer i pris.

Flere har derfor sett på muligheter for å benytte kryptoroboter som kan analysere kryptomarkedet i sanntid. Ved hjelp av avanserte algoritmer og banebrytende kunstig intelligens, hevdes det at disse robotene kan kjøpe når prisen er lav og selge når den er høy. Ved å lese en gjennomgang av Bitcoin Era, en av de mest omtalte kryptorobotene, kan du lære mer om hvordan disse fungerer.

Det anbefales alltid å gå for en type investering som passer deg og dine preferanser, men for de som ikke har tid til å følge med på kryptomarkedet dag etter dag og time etter time, kan slike roboter utvilsomt være en god hjelp hvis de leverer som annonsert.

Dogecoin

Dogecoin er en kryptovaluta som har gått fra å være en slags parodi, til å bli et av de aller heteste investeringsobjektene blant alle kryptovalutaer. Mynten er basert på et internett meme med den japanske hunden Shiba Inui som myntens logo, men på tross av dette har verdenskjente personer som Elon Musk flere ganger uttalt sin begeistring over dogecoin.

Den kjente Tesla-personligheten har flere ganger tweetet om dogecoin fra sin private Twitter-konto, noe som har ført til enorme prisstigninger for dogecoin. Mange har derfor benyttet Musk sine offentlige hyllester av dogecoin til å gjøre svært gode investeringer, mens andre mener det er en svakhet av én enkelt person kan sørge for så store prissvingninger ved ett enkelt tweet.

Stadig nye mynter kommer i nyhetsbildet

I kryptovalutaens verden kommer det stadig nye endringer samtidig som nye mynter utvikles. Mange prøver å diversifisere investeringene sine ved å gå inn i flere nye mynter som enda ikke har hatt sitt gjennombrudd, med viten om at hvis kun én av dem en gang klarer å oppnå status som en av de mest populære kryptoene, har de gjort en kjempeinvestering.

Det meste avhenger av hvilken type investeringsrisiko man ønsker å benytte seg av, og som alltid gjelder det å ikke risikere mer enn man har råd til å tape.

 

 

Copyrighted content. All Rights Reserved.