Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Vurder investering i tillegg til sparing

Det er mange som ikke vet det, men det å spare penger i banken er faktisk ikke alltid den beste eller mest lønnsomme måten å spare penger på. Det er noe man kanskje ikke vet noe om, fordi man aldri har hatt mange penger å spare og derfor ikke kommet i kontakt med de gebyrene banken krever. Men selv om man ikke har det, kan det være god grunn til å virkelig sette seg inn i alle de forskjellige mulighetene man har.

Når man vokser opp, hører man at det er smart å spare penger, men man snakker alt for lite om hva det faktisk betyr, hva de forskjellige mulighetene er og ikke minst hva de forskjellige mulighetene har å tilby. Hvis det å investere i aksjer for eksempel høres spennende ut, kan du lese mer her. Avhengig av hva man velger er det forskjellige fordeler og ulemper, så la oss se på noen av de forskjellige måtene å investere på her.

Invester i aksjer

Selv om det er større risiko ved å investere i aksjer, er det en god måte å sørge for at pengene dine ikke synker i verdi over tid. Og hvis man kan tenke langsiktig, og fordeleinvesteringene sine på en portefølje med lav risiko, er det god grunn til å vurdere det. Men det krever is i magen og tålmodighet.

Spar penger i banken

Det å spare penger i banken er noe av det første vi tenker på, når vi tenker på å spare penger. Og det er det mange gode grunner til. Det å spare penger i banken er nemlig både en av de enkleste og mest sikre måtene å spare penger på. Du kan gjøre det helt uten å behøve å sette deg inn i noe som helst, og pengene dine forsvinner ingen steder. Når du sparer penger i banken, så er pengene der når du trenger dem.

Dette er en av de tingene som er bra med å spare penger i banken, nemlig at pengene er der, uansett når du trenger dem, enten det er på kort eller lang sikt, med enten kort eller lang frist. Du kan alltid bare overføre dem til kontoen din og bruke dem. Men du skal også betale negative renter når du sparer mange penger i banken, og pengene stiger ikke med inflasjonen, noe som betyr at de synker i verdi over tid.

Copyrighted content. All Rights Reserved.