Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Slik får du ut mest av odds og betting

En måte som mange prøver å tjene ekstra penger på nett, er ved hjelp av bookmakere som tilbyr spill på odds. Det er faktiskt noen som har denne type spill som sin eneste inntekt, men det er viktig å huske på i et slikt sammenheng er også at disse personer er utrolig gode på det de gjør og de har en veldig stor kunskap innenfor det område av odds og betting som de spiller på. De som har betting som sin eneste inntekt eller hovedinntektskilde er profesjonelle. De spiller vanligvis kun på en sport, for eksempel kun fotball eller kun hockey, og spesialiserer seg på dette. Det er fordi det kreves stor kunnskap innenfor et område for å bli god på betting.

Viktig å huske på er at det heller ikke er noe som heter “sikre bets” når du spiller med odds. Det er alltid en sjanse for at noe uventet skjer – se bare på NHL hvor det er utrolig mange lag som har stjålet en skråsikker seier fra motstanderne i de aller siste sekundene. Men med god kunnskap er det enklere å gjøre bedre valg når det kommer til betting.

Kunnskap er Alfa Omega

Som du sikkert har forstått vil du altså forbedre sjansene dine til å ende opp med gevinst hvis du har god kunnskap om det du better på. Vet du for eksempel at et lag har to viktige spillere skadet til neste kamp, eller at et lag spiller dårligere på kunstgress og lingnede, så kan du bruke disse kunskapene til din fordel. Jo mere du vet, jo enklere blir det også å lage en samlet vurdering over hvilken odds som er bra å spille på og hvilken du burde la være.

Derfor er det også lurt å spesialisere seg på en nisje hvis du vil spille som en proff. Jo mer spesialiserer deg på en nisje, jo enklere vil det også bli å holde seg oppdatert innenfor dette.

Bruk bonuser og lignende til din fordel

Selvsagt må du ikke bruke all din tid på å spille på odds – det holder selvfølgelig at du synes det er hyggelig fritidsaktivitet som du kan tjene en liten ekstrainntekt på. Uansett hvilket nivå du holder din betting på, finnes det fordeler du kan dra nytte av når du skal spille.

For eksempel er det mange bonuser der ute som du kan bruke for å få mer spill for pengene dine. Når du spiller på odds er det vanlig med innskudds bonuser og free bets. En innskuddsbonus gir deg mer penger å spille for, og det er vanlig er at du får like mye ekstra i bonus som den sum du gjør et innskudd på. Når det gjelder freebets er det litt forskjellig hvordan opplegg de forskjellige aktørene har. Uansett skal du alltid lese vilkår og betingelser for å vite akkurat hva som forventes av deg som spillere i forbindelse med at du bruker en bonus.

En annen slags fordel du kan bruke i sportsbook er oddsboost – det er når et spilleselskap gir forhøyde odds på et eller flere utvalgte spill. Dette er noe som er vanlig å tilby og som vi kan anbefale å se etter når du spiller.

Copyrighted content. All Rights Reserved.