Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Start ditt eget dating nettsted

Det er liten tvil om at internett er fremtiden og dermed en glimrende anledning til å skaffe seg en ekstrainntekt. En av de mest populære og innbringende tjenestene på internett er internettdating hvor brukerne kan treffe andre likesinnede partnere. Det er imidlertid to forhold som stopper de aller fleste fra å satse på dette. Det ene er at det krever mye ressurser å sette opp et dating nettsted, det andre er at det er svært vanskelig å bygge opp et nytt nettsted som ikke har noen medlemmer. Tenk deg selv at du kommer inn på en datingside som nesten ikke har medlemmer. Det skal da svært mye til for at du velger å bruke tid og ressurser på å registre deg der når du vet at det finnes andre sider med tusenvis av medlemmer.

 Datingfactory, som er et såkalt "white label" selskap, har imidlertid funnet en glimrende løsning på disse problemene for deg som ønsker ditt eget dating nettsted. Hos datingfactory kan du opprette ditt eget nettsted i valgfri nisje og nettstedet ditt kobles automatisk opp mot alle profilene i databasen som passer sammen med den valgte nisje og andre kriterier du har satt (f.eks. geografisk område og alder).

Selve nettstedet setter du enkelt opp ved hjelp av et nettstedsverktøy hvor du kan velge mellom en rekke forhåndsdefinerte maler og innstillinger slik at du får ditt eget personlige preg på siden. Til slutt velger du et passende domene til den siden og nisjen du har valgt. Dette kan du kjøpe hos Domeneshop og enkelt styre domenet videre til Datingfactory ved å endre navnetjenerne hos Domeneshop. Dette er veldig enkelt og det er ikke vanskelig å finne noen som kan hjelpe deg dersom du ikke får det til selv. Med andre ord en enkel måte å skaffe seg ekstrainntekt på.

Tidligere var det er en liten hake ved Datingfactory og det var at du ikke kunne få Norsk språk på sidene. Datingfactory har imidlertid nylig lagt ned betydelig arbeid i en Norsk oversettelse av sidene slik at du nå kan tilby en komplett datingtjeneste til norske brukere som fremstår som et norsk produkt bortsett fra at avtaleparten ikke holder til i Norge. Dette er imidlertid noe de færreste legger merke til og heller ikke vil oppleves som noe problem da dette etter vår erfaring er et veldig seriøst selskap. Ved at Norsk språk er et nytt tilbud hos Datingfactory betyr dette at du er tidlig ute på markedet i Norge og kan posisjonere nettstedet ditt på internett før andre har kommet i gang.

Det er forøvrig 21 andre språk tilgjengelig, deriblant Svensk, Engelsk, Spansk og Fransk. Dette er en mulighet du bør utnytte istedenfor å bare holde deg til Norge. Hvorfor skal du holde deg til Norge med 5 millioner mennesker når det bor 7 milliarder mennesker i resten av verden og flertallet av disse behersker minst ett av språkene? Brukerne kan forøvrig selv velge blant disse språkene når de kommer inn på siden din så lenge du har huket av på innstillingene om at disse språkene skal tilbys på siden. Du har lite å tape på dette.

Datingfactory finner du ved å klikke på denne linken.

Copyrighted content. All Rights Reserved.