Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Gå gjennom dine avtaler på telefoni og internett

Start med å vurdere behovet ditt!

Det viktigste poenget å få frem her er å få deg til å vurdere om du faktisk har behov for fast telefon og fast internettlinje ved siden av mobiltelefon og kanskje eget mobilt bredbånd til hytte, campingvogn eller båt.

Fasttelefon er gammeldags og unødvendig for de aller fleste!

Det er svært få gode argumenter for å beholde tradisjonell fastlinje til telefoni og internett. ”Alle” har uansett mobiltelefon og er denne av en litt nyere variant er det stor sannsynlighet for at du også kan bruke den som en liten router mellom pc og internett. Det er bare å passe på å få et dertil passende abonnement.

Vurder mobilt bredbånd fremfor Adsl

Mange synes uansett at det er greit å skille internettoppkoblingen fra mobiltelefonen. Da bør du gå får mobilt bredbånd, for eksempel fra Netcom eller Ice hvor du begge plasser får dette til under kr 300,- pr mnd. Det er riktignok en begrensning på hvor mye du kan laste ned i måneden men dersom du bare bruker internett til normal surfing og e-post byr dette sjeldent på problemer. Dessuten er trenden at disse grensene stadig justeres oppover for å tilfredsstille markedet. Bonusen med mobilt bredbånd i kombinasjon med mobiltelefon er at du kan kaste ut alt som heter fasttelefon og Adsl modem og på toppen av det hele ha et bredbåndsabonnement du kan ta med deg hvor som helst i hele Norge til samme pris. Ice kan du for øvrig også bruke i Sverige og Danmark uten tilegg i prisen.

Copyrighted content. All Rights Reserved.