Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Vedlikehold bilen regelmessig

Vedlikehold av bilen din er god økonomi. En bil som vaskes og poleres regelmessig ruster mindre og holder seg bedre i lakken noe som du får godt igjen for den dagen bilen skal selges. Hver ripe i lakken eller flekk i kupeen reduserer verdien. Fiks småting med en gang istedenfor å vente til det utvikler seg til et større problem, som medfører en høy verkstedregning.

Et tips til deg som vil spare inn et betydelig beløp på verkstedregningen er å foreta verkstedsbesøket i utlandet. Spesielt Tyskland sies å være spesielt billig i forhold til Norge og ikke bli overrasket dersom du får uventet god service på kjøpet.

Den ekstrainntekten du har oppnådd, i form av sparing i dette tilfellet, bør du bruke til å kjøpe billige matvarer og drikkevarer på et av de store kjøpesentrene langs veien rett utenfor Flensburg. De aller fleste tax-free prisene på varer som alkohold og godteri du får på flyplasser og danskebåtene får regelrett juling av prisene du får i Flensburg.

Priseksempler hos Scandinavian park, februar 2013:

  • 3x24 bokser brus 0,33 liter (Pepsi, Pepsi max, Seven up).  129,99 Danske kroner.
  • 3x24 bokser øl 0,33 liter (Slots pilsner, slots classic). 129,99 Danske kroner.
  • 1 liter Absolut Vodka. 99,99 Danske kroner.
  • 3x3 liter pappvin, rød eller hvit. Santa Conchita Chile. 129,99 Danske kroner.
  • 1 kg pose med Werther’s Original. 49,99 Danske kroner.

Det finnes med andre ord ikke gode unnskyldinger for å kjøre forbi Scandinavian Park når du allerede er i Tyskland og skal hjem til Norge med nyoverhalt bil.

 

Copyrighted content. All Rights Reserved.