Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Ta ferie når det ikke er skolefri

Ferie i skoleferiene er rådyrt!

Ferie er rådyrt i skoleferiene når ”alle” har ferie. Du har sikkert selv mer enn en gang revet deg i håret over rekordlave priser på sydenreiser rett etter at den dyre ferien din er over. Dersom du har mulighet til reise utenom skoleferiene kan du spare svært mye penger. Her snakker vi tusenlapper, ikke hundrelapper. Dersom du tør ta sjansen på såkalte restplasser kan du få ferien eksepsjonelt billig.

Søk om fri fra skolen!

Dersom du har barn er det fullt mulig å søke dem fri fra skolen. Dersom du skal ta dem ut mer enn en uke er det normalt at det settes krav til at de får en form for undervisning i ferien av foreldrene. Det kommer stadige uttalelser i media fra skoler og lærere med varsler om innstramminger i praksisen med å innvilge søknader om fri. Slik har det faktisk vært i flere tiår nå og det er fortsatt sjeldent elever ikke får fri fra skolen så lenge de samarbeider om et undervisningsopplegg for å kompensere for den tapte skoletiden.

Alternativer ved lange utenlandsopphold.

For lange utenlandsopphold så finnes det muligheter for å melde elevene ut av skolen og erstatte undervisningen med hjemmeundervisning. Eventuelt kan man reise til populære destinasjoner hvor det finnes internasjonale skoler og på noen steder finnes det også Norsk skole, noe som er tilfellet blant annet i Arguineguin på Gran Canaria.

Copyrighted content. All Rights Reserved.