Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Gå gjennom dine forsikringer hvert år

Hold prisene nede på din forsikring

Dersom du har erfart at året etter du har tegnet avtale med et nytt forsikringsselskap så stiger den samlede forsikringspremien med flere tusenlapper og slik fortsetter det år etter år. Slik operer de fleste forsikringsselskapene for å lokke til seg nye kunder og skrur etter hvert opp prisene for å tjene mer penger på deg og håpe på at du blir værende som kunde for å slippe styret med å bytte forsikringsselskap.

Innhent tilbud hvert år fra konkurrenter

Vi anbefaler alle å innhente tilbud fra minst to nye forsikringsselskaper hvert eneste år når du mottar ny prisoversikt fra eksistrende forsikringsselskap for kommende år. Slik sikrer du deg at du alltid har så billig forsikring som mulig samt at eksisterende forsikringsselskap ikke får sjansen til å skru prisene opp.

Utrolig bra timebetaling

Den lille tiden du bruker hvert år på denne prosessen er sannsynligvis den beste timebetalingen du noen gang vil oppnå. Dette gjelder spesielt første gangen du foretar deg denne prosessen, dersom du har vært hos det samme forsikringsselskapet i mange år uten å ha stilt spørsmål ved prisen tidligere.

Ikke se deg blind på pris, husk å sette deg inn i vilkårene

Til slutt vil vi minne deg på å lese gjennom vilkårene og ikke se deg helt blind på pris.To tilsynelatende like forsikringer ut i fra navnet kan ha store forskjeller i hva de dekker. Det er ingen hensikt i å være forsikret dersom du ikke får dekning når uhellet først er ute.

Copyrighted content. All Rights Reserved.