Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Tjen ekstra penger på utleie

Mange er på utkikk etter smarte måter å tjene litt ekstra penger på. Dette er fint for deg som sparer til noe stort, betaler ned på lån, eller har ønsker om å utvide hverdags budsjettet litt. En av måtene du kan gjøre dette på er å leie ut dersom du har muligheten til det. Det kan enten være deler av din nåværende bolig, eller en ekstra bolig som du eier.

Oppbevaring av personlige eiendeler

Noe du må tenke på når man skal leie ut til andre, er oppbevaring av personlige eiendeler. Det er en god ide å pakke vekk ting og tang som man bryr seg om, eller som har stor verdi, enten av penger eller av sentimentalitet. En god ide er å leie en lagercontainer der du har plass til alt du trenger. Du kan sjekke ut leie lagercontainer pris på nett, go finne noen på ulike lokasjoner og størrelser rundt om i Norge.

Fordeler og ulemper med å leie ut

Å leie ut kan være en god og enkel måte å tjene penger på. Dersom du leier ut til noen gode mennesker, så kan det gå relativt smertefritt, og du behøver da sannsynligvis ikke å gjøre alt for mye i boligen din. Det er i tillegg en stor fordel å finne noen som kan leie over lang tid, slik at du slipper å finne nye leietakere ofte.

Det er selvsagt noen ulemper ved å leie ut boligen sin, så det er viktig å være obs på før du setter i gang. Man kan aldri vite helt sikkert hvem det er man leier ut til, særlig om det er fremmede som du ikke kjenner fra før. Heldigvis er de fleste snille og respektfulle, det handler bare om å finne de rette. Hvis du vil ha litt mer kontroll på de du leier ut til, så kan det være en fordel å befinne seg i samme by, eller bygge en hybel der folk kan bo, noe som er veldig nært.

Nordmenn og leie

Nå som boligprisene går drastisk opp, så er det mange som ikke lengre har råd til å kjøpe. Det er også mange studenter i Norge, go unge folk som ikke har planer om å bo samme sted lenge. Da er leie et godt alternativ, og det har skapt et helt enormt stort marked for å leie ut til andre, som en form for ekstra inntekt. Det har i en lengre periode vært en økning i utleie priser i de største byene i Norge, som selvsagt skaper et godt marked for de som eier en bolig, som de gjerne har lyst til å dele ut boligen sin.

Det kan være en stor fordel å leie ut boligen sin, særlig om du har lyst til å tjene litt ekstra penger. Dersom man finner de rette utleierne og har en god kontrakt, så kan det også være lettvinte penger. Før du leier ut er det imidlertid viktig at du tar noen forhåndsregler. Undersøk hvem det er du leier til, lag en god og grundig kontrakt, sett opp regler for utdelingen, og stue vekk ting du bryr deg mest om på et lager.

Copyrighted content. All Rights Reserved.