Ekstrainntekt.org

Slik skaffer du deg ekstrainntekt!

Ukategorisert

Slik kan du skape ekstra inntekt ved siden av jobb

Det å skape inntekt ved siden av jobb er noe som blir mer og mer populært. Dette er noe som har steget i takt med at det har blitt enklere og enklere å få inntekt på nett. Det finnes nemlig mange flere måter å tjene penger på i dag enn det man hadde før, så denne utviklingen er i grunnen ikke så veldig overraskende. I denne artikkelen skal vi se mye nærmere på dette fenomenet og ikke minst på hvilke muligheter for eksempel du har hvis du vil tjene penger ved siden av jobb.

Det å skaffe seg en ekstrajobb er noe som kan hjelpe økonomien din med å vokse. For selv om det å ta opp seniorlån for ekstra kapital ved siden av jobb for eksempel er veldig vanlig og ikke minst et godt verktøy for de som skulle ønske eller trenge det, er det likevel mange andre måter man kan skaffe kapital på også. Det er opp til deg å finne ut av hva den beste løsninger er, og etter å ha lest dette vil det være enklere for deg å finne ut av akkurat hva det er. 

Moderne løsninger

På mange måter kan man kalle det å tjene penger ved siden av jobb, enten det er på nett eller ikke, en moderne løsning på et problem som har eksistert så lenge man kan huske – nemlig at mange ønsker mer penger i budsjettet sitt. Det å ha et kredittkort er noe de fleste har, og hvis du ikke har ett, så finn et kredittkort på Beste-kredittkort.no. Det er mange som liker å bare ha dette, på grunn av den tryggheten det gir, selv om man ikke ender opp med å bruke det engang. Mange ønsker å tjene ekstra penger ved siden av jobb, slik at de kan spare penger og slippe å bruke økonomiske verktøy som lån eller kredittkort.

Det er mange som ønsker å tjene penger på nettet. Og dette kan du gjøre på mange måter:

  • Du kan selge produkter
  • Du kan selge tjenester
  • Du kan drive med affiliate marketing
  • Du kan selge produkter via drop shipping
  • Og mye, mye mer

Få oversikt over økonomien din

Det å få full kontroll på privatøkonomien sin er noe som er utrolig viktig hvis man vil ha mer økonomisk overskudd. Det å tjene penger på nett ved siden av jobben din er nemlig ikke den eneste måten du kan få mer penger på. Det å se igjennom budsjettet ditt og finne ut av hvor mye du kan spare her og der bare ved å være litt mer bevisst om hvordan du bruker pengene dine er en utrolig bra ting å gjøre – uansett hvor mye penger du har.

Penger som ikke har en ‘oppgave’ i budsjettet ditt blir ofte brukt på ting som ikke betyr noe, så det å få dette under kontroll vil gi deg mer penger å bruke på viktigere ting – uten at du egentlig legger merke til at du faktisk sparer penger.

 

Slik får du mest mulig ut av studielånet ditt

Det å ta opp studielån er noe som ikke er ukjent for de aller fleste nordmenn. Faktisk er det slik at de aller fleste nordmenn har tatt opp studielån på et eller annet tidspunkt, uansett om det var for et par semestre eller for hele utdannelsen sin. Vi får mindre i stipend i Norge enn i mange andre land, og dette betyr at vi ligger ganske høyt når det kommer til det vi skal betale tilbake i studielån per innbygger i Norge. Men det å ha studielån er til tross for dette ikke er dumt økonomisk valg, og det er faktisk ett av de billigste lånene man kan ha. Derfor skal du her få noen tips og triks til hvordan du kan få mest mulig ut av studielånet ditt.

Det å ha Studielån er noe som er utrolig vanlig, og det er derfor ikke så overraskende at det er mange som lurer på hvordan de kan optimere måten de bruker studielånet sitt for å få pengene sine til å rekke lengst mulig.

Bruk studielånet smart

Her er noen tips til hvordan man bør tenke i hverdagen for å få mest mulig ut av studielånet sitt.

  • Legg et budsjett! Ikke bare for måneden, men også for semesteret som helhet og for hver uke. Dette er fordi det er noen utgifter som bare skjer en gang i semesteret (som for eksempel innkjøp av bøker og utstyr) og andre som skjer hver uke. Det å ha et bevisst forhold til hvor mye man trenger når er ne av det som gjør budsjettet ditt realistisk og dermed mulig å følge.
  • Tjen penger ved siden av. Det er selvsagt skole det skal være fokus på, men det å ha litt ekstra inntekt er noe som absolutt bør prioriteres. Det er nemlig mange gode grunner til å spare og det at studielånet er så billig lån gjør at du kan bruke pengene fra jobb til å spare til ferier, til bolig eller til andre ting.
  • Lag en matplan. Dette er kanskje kjedelig for noen, men matsvinn er faktisk en av de tingene som virkelig kan gjøre at matbudsjettet ditt blir dyrt, så det å faktisk planlegge slik at du kan handle og ikke minst bruke det du kjøper på den mest mulig effektive måten er noe som kan endre økonomien din.
  • Planlegg for livet! Det å sette av penger til uforutsette utgifter, feriepenger og ting man har lyst til å drive med, som for eksempel fritidsaktiviteter, er noe som er viktig. Det å planlegge for det og ikke bare bruke penger tilfeldig er noe som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av pengene dine.

5 gode tips til deg som vil starte med aksjehandel

Hvis du er på utkikk etter å tjene ekstra penger, så er aksjehandel en god måte å gjøre det på. Det er mange som har opplevd stor suksess, både de som har det som hoved jobb, men også de som gjør det på siden. Noen tror kanskje at aksjer er for businessfolk og erfarne investorer, men sannheten er at alle kan investere i aksjer, så lenge man er klar for å sette av et stykke tid. Her er 5 gode tips til deg som vil starte med aksjer.

1. Lær deg begrepene

Først og fremst er det en rekke begreper det er lurt å lære seg når man skal begynne med aksjer. Det er flere forskjellige måter å investere på, kanskje du for eksempel vil starte med utbytteaksjer, Day Trading eller valutahandel? Det finnes mange forskjellige måter å gjøre det på og før du begynner må du vite hva du begir deg ut på.

2. Finn en handelsplattform

Før du kan kjøpe aksjer må du finne en handelsplattform å gjøre det på. Det finnes mange forskjellige å velge mellom, som alle har sine fordeler. Prøv å undersøk de forskjellige, og finn ut hvilke som tilbyr det du er spesielt interessert i. En god ide er å kikke etter guides på nett, som forteller deg hvilke plattformer som er de beste og mest populære.

3. Hva skal du investere i?

Når det kommer til hvilke aksjer du burde investere i, så er det viktigste at du har nok informasjon om de ulike bedriftene. En god ide kan være å kjøpe aksjer hos en bedrift du er spesielt interessert i. Andre ønsker å investere i store firma som Amazon, Apple eller Tesla. Man kan også se på trender, for eksempel hos bedrifter som jobber for en mer grønnere hverdag med miljøvennlig produksjon. Til syvende og sist er det viktigste at du vet “alt” om bedriften, før du investerer.

4. Bruk verktøyene

Handelsplattformene er utstyrt med verktøy du bør bruke når du investerer. Det kan for eksempel være statistikk, nyheter og andre analyseverktøy. Disse hjelper deg med å gjøre en grundig og velluttenkt vurdering av investeringsobjektet, slik at du er mer klar på hvordan fremtiden til aksjene dine kan se ut.

5. Følg aktivt med

Når du har lest deg opp på tema, funnet en plattform, vurdert aksjene og kjøpt dem, er det bare å vente. Mens du venter bør du følge aktivt med på endringer og nyheter, fordi det gjelder å kjøpe seg ut på riktig tidspunkt. Det kan være enklere å følge med hvis handelsplattformen har en app-versjon. Da er aksjene alltid med deg, og du kan kikke på dem når du sitter på bussen, eller i jobbpausen.

Skaff deg en ekstra inntekt med en B2B nettbutikk

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Det finnes mange måter man kan tjene litt ekstra penger på. Å ha en ekstra inntektsstrøm er for mange essensielt for å at hverdagen skal kunne gå rundt, men det kan også være en formidabel løsning på å kunne spare opp litt penger.  

En av de ekstra inntektskildene kan være en B2B nettbutikk. B2B e-handelsmarkedet er mulighetenes land. Årsakene og motivasjonene for å selge B2B på nettet er mange og varierer fra person til person. Les med og vi vil ta deg igjennom hva en B2B nettbutikk er, hvordan dette kan være en god løsning, samt hva du skal tenke på ved oppstart av en B2B nettbutikk.

Hva er en B2B nettbutikk?

En B2B nettbutikk er en nettbutikk hvor du som bedrift selger varer eller tjenester til andre bedrifter, derav navnet B2B - bedrift til bedrift. En B2B nettbutikk er et verktøy for å effektivisere den profesjonelle handelen mellom deg og kundene dine.

En av fordelene med en B2B nettbutikk, som gjør dette til en opplagt ekstra inntektskilde er at bedriftskunder handler større inn. Ikke bare er B2B markedet større, ordreverdien er også høyere enn ved B2C. Det betyr at du kan ha færre, men større salg enn du ville hatt med en tradisjonell B2C nettbutikk. Slik kan du enklere tjene flere penger uten mye arbeid.

Hva kreves av en B2B nettbutikkløsning?

En nettbutikkløsning til en B2B-nettbutikk skiller seg ut fra den vanlige B2C-nettbutikken på flere områder, spesielt fordi B2B-nettbutikker krever løsninger som ikke tilbys av de tradisjonelle B2C-løsningene.

Noen av funksjonene du bør se etter når du skal velge en nettbutikkløsning til din B2B nettbutikk er egen innlogging til B2B-kunder, mulighet for å enkelt kunne sende faktura til kundene, samt mulighet for å gi særlige rabatter til enkelte kunder. Når du skal selge B2B er det normalt at du vil skjule produktprisene dine og kun vise dem kun til påloggede og godkjente brukere, da det du tilbyr er spesielle priser som vanlige forbrukere ikke skal ha samme tilgang til. På samme måte er det en god ide å ha mulighetene for å skape og administrer spesifikke kundegrupper og deres priser. Dette vil gi deg muligheten for å differensiere på både innhold, priser, moms og design.

Med muligheten for spesialiserte pris- og kundegrupper, samt innlogging til B2B-kunder, bør du også ha mulighet for å kunne gi særlige rabatter til dine kunder. Det er nemlig en god ide å gi en eller annen form for massebestillingsrabatter, slik at kunden ser fordelene ved handle deg. For kjøpere som bestiller i bulk, er det nemlig best å gi rabatter hvis situasjonen tillater det. Dette sikrer deg at kjøperne dine beholdes.

 

De heteste kryptovalutaene å investere i

Det skal godt gjøres å ikke ha fått med seg alle suksesshistoriene det har blitt skrevet om både i norske og internasjonale medier om hobbyinvestorer som har gjort enorm suksess på å investere i kryptovaluta. Spesielt de siste årene har kryptovalutaer virkelig blitt allment kjent, og mange hiver seg på investeringsbølgen, mens noen skeptikere mener det er for sent å gå inn med investeringer nå.

Kryptovalutaer har tradisjon for å gå i bølgedaler, og de kan være svært volatile investeringsobjekter. For noen er dette en skremmende faktor som gjør at de ser på krypto med skeptiske øyne, men for andre er den store volatiliteten noe av det som gjør krypto til et fantastisk investeringsobjekt. Det finnes svært mange kryptoer man kan investere i, men noen er uansett mer populære enn andre.

Bitcoin

Bitcoin er kongen av alle kryptovalutaer og definitivt den mest kjente. Svært mange har investert i denne ledende kryptovalutaen, som gang på gang har notert nye toppnoteringer i pris.

Flere har derfor sett på muligheter for å benytte kryptoroboter som kan analysere kryptomarkedet i sanntid. Ved hjelp av avanserte algoritmer og banebrytende kunstig intelligens, hevdes det at disse robotene kan kjøpe når prisen er lav og selge når den er høy. Ved å lese en gjennomgang av Bitcoin Era, en av de mest omtalte kryptorobotene, kan du lære mer om hvordan disse fungerer.

Det anbefales alltid å gå for en type investering som passer deg og dine preferanser, men for de som ikke har tid til å følge med på kryptomarkedet dag etter dag og time etter time, kan slike roboter utvilsomt være en god hjelp hvis de leverer som annonsert.

Dogecoin

Dogecoin er en kryptovaluta som har gått fra å være en slags parodi, til å bli et av de aller heteste investeringsobjektene blant alle kryptovalutaer. Mynten er basert på et internett meme med den japanske hunden Shiba Inui som myntens logo, men på tross av dette har verdenskjente personer som Elon Musk flere ganger uttalt sin begeistring over dogecoin.

Den kjente Tesla-personligheten har flere ganger tweetet om dogecoin fra sin private Twitter-konto, noe som har ført til enorme prisstigninger for dogecoin. Mange har derfor benyttet Musk sine offentlige hyllester av dogecoin til å gjøre svært gode investeringer, mens andre mener det er en svakhet av én enkelt person kan sørge for så store prissvingninger ved ett enkelt tweet.

Stadig nye mynter kommer i nyhetsbildet

I kryptovalutaens verden kommer det stadig nye endringer samtidig som nye mynter utvikles. Mange prøver å diversifisere investeringene sine ved å gå inn i flere nye mynter som enda ikke har hatt sitt gjennombrudd, med viten om at hvis kun én av dem en gang klarer å oppnå status som en av de mest populære kryptoene, har de gjort en kjempeinvestering.

Det meste avhenger av hvilken type investeringsrisiko man ønsker å benytte seg av, og som alltid gjelder det å ikke risikere mer enn man har råd til å tape.

 

 

Copyrighted content. All Rights Reserved.